Helem Nejse vas poziva na Red Bull Cliff Diving u Mostaru

Dogovoren prevoz talgo vozom

Helem Nejse vas poziva na Red Bull Cliff Diving u Mostaru

Na takmičenju Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva u Mostaru, 15 i 16. septembra, očekuje se dolazak velikog broja gledalaca iz drugih bh. gradova. Kako bi olakšali i zanimljivijim učinili put u Mostar, organizatori su, u saradnji sa Željeznicama FBiH, dogovorili posebnu vožnju talgo vozom u subotu 16. septembra, finalnog dana takmičenja.

Ova linija,omiljena među putnicima, nudi poseban ugođaj na putovanju kroz fascinantne predjele kanjona Neretve u modernim, udobnim talgo vozovima.

Posebna vožnja iz Sarajeva polazi u 09:53h u subotu 16. septembra, i u Mostar stiže u 11:52. Povratak iz Mostara je u 17:12, da bi u Sarajevo stigao u 19:17.

Na putovanje vozom na Red Bull Cliff Diving u Mostar poziva i Helem Nejse, simpatični hip hop dvojac iz Sarajeva.

Noćna zabava u Mostaru

Helem Nejse se ne vraćaju odmah nakon što odgledaju takmičenje na Starom mostu: iste večeri oni i Frenkie nastupaju na mini stageu u srcu starog grada, ispred kultnog kafea Marshall.

No, to je samo jedan u nizu sadržaja koji očekuju Mostarce i njihove goste u danima održavanja takmičenja. Za dobru atmosferu u petak i subotu će se pobrinuti bendovi ponikli u Mostar Rock Školi, koji će svirati na brojnim lokacijama u Starom gradu. Black Dog Pub, Stari Most, Bijeli Bar i Europa su neke od lokacija.

Pogodnosti za vozne karte

Kako je riječ o jednom vozu, što podrazumijeva ograničen broj mjesta, preporučuje se pravovremena kupovina karata, koje su dostupne na blagajni Željezničke stanice u Sarajevu.

Cijena povratne karte iznosi 19,40 KM. Karta je besplatna za djecu do četiri godine (bez sjedećeg mjesta). Za djecu starosti 4-12 godina cijena karte je 13 KM, a u ponudi je i Family paket: karte za dvoje roditelja (ili dvije odrasle osobe) i dvoje djece 4-12 godina iznose ukupno 42,80 KM.

Za sve informacije i vijesti o takmičenju u Mostaru, pratite www.redbull.ba, www.redbullcliffdiving.com i Facebook stranicu takmičenja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi