Hoće li Ronaldo biti na Messijevom vjenčanju?

Zanimljivo pitanje

Hoće li Ronaldo biti na Messijevom vjenčanju?

E. Škorić

Lionel Messi i Antonella Roccuzzo odlučili su da se vjenčaju naredne godine, a izbor blizak paru tvrdi da će se vjenčanje održati na ljeto.

Messi i Antonella su prijatelji od 1996. godine, a od 2008. godine su u vezi i maju dvoje djece, Thiaga i Matea. Odlučili su svoju vezu okruniti brakom i on je najavljen za 2017. godinu, u ljeto.

Datum i mjesto nisu poznati, ali katalonski Sport piše da će se to desiti narednog ljeta u Rosariju, odakle dolazi poznati par. Za sada niko ne zna hoće li to bii malo i intimno vjenčanje ili nešto spektakularno. O tome će na ravno Messi i Antonella odlučiti.

Ono što se sada nagađa je ko će sve prisustvovati vjenčanju i hoće li pozivnica biti uručena Cristianu Ronaldu? Sport tvrdi da hoće, bez obzira na rivalstvo koje godinama vlada među dvojicom najboljih igrača svijeta.

Ronaldo poznaje Antonellu, upoznali su se na jednoj od ranijih dodjela Zlatne lopte, pa će Portugalac vjerovatno biti među odabranom elitom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi