Horor: Huligani ubili fudbalera rivalskog kluba!

Ubijen Dominik Koszowski

Horor: Huligani ubili fudbalera rivalskog kluba!

Iz Poljske nam stižu tragične vijesti.

Igrač poljskog drugoligaša GKS Katowice Dominik Koszowski izboden je na smrt dok se vraćao kući, a ubistvo su počinili huligani gradskog rivala, kluba po imenu KS Rozwoj Katowice koji se takmiči u 4. ligi.

Mladić je nastradao na lokalnoj željezničkoj stanici, gdje ga je napala grupa huligana koji su mu nanijeli ubodne rane nožem od kojih je nedugo kasnije podlegao.

"Koszowski je bio član našeg kluba dugi niz godina. Došao je kao devetogodišnjak, a na terenu je uvijek bio hrabar i snažan", piše u oproštajnoj poruci poljskog kluba.

Treba reći da je poljska policija nakon pregledanih snimaka uhapsila trojicu napadača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti