Hrvatski fudbaler osvaja srce Jelene Rozge

Deset godina mlađi

Hrvatski fudbaler osvaja srce Jelene Rozge

O. Lekić

Iako nije prošlo ni mjesec dana od prekida sa Stjepanom Hauserom, hrvatski mediji su tamošnju pjevačicu Jelenu Rozgu već požurili spojiti s novim muškarcem. Ovoga puta je u pitanju fudbaler. 

Naime, šuška se kako je Rozga nakon razvrgnutih zaruka u 'šemi' sa fudbalerom po imenu Kristian Ipša, koji je u prošlosti zajedno sa Dejanom Lovrenom i Marijom Mandžukićem nosio dres U21 reprezentacije Hrvatske. 

Ipša se navodno svojim prijateljima u jednom splitskom noćnom klubu hvalio kako s Rozgom sedmicama razmjenjuje ljubavne SMS poruke. Iako je od nje deset godina mlađi, to mu očito ne predstavlja problem da zaplovi u ljubavni brodolom sa popularnom pjevačicom. 

Kada je u pitanju Ipšina fudbalska karijera, sve je počelo u Varteksu iz kojeg se otisnuo u inostranstvo. Najprije se otišao u Energie Cottbus, da bi potom još igrao za Midtjylland, Regginu, Petrolul Ploiesti i Piast Gliwice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi