Hummels objasnio kako je naučio engleski jezik

Počeo učiti i španski jezik

Hummels objasnio kako je naučio engleski jezik

E. Čaušević

Njemački fudbaler Mats Hummels za engleske mediji otkrio je zanimljivu priču o tome kako je naučio engleski jezik.

Hummels je ovog ljeta odlučio napustiti Borussiju Dortmund i svoju karijeru nastavio je u redove Bayerna. Njemački igrač je otkrio da je imao ponudu Manchester Uniteda s kojima je dugo pregovarao, ali je na kraju odlučio da neće na Old Trafford.

On se čak i spremio na život u Engleskoj, te je marljivo učio engleski jezik. Ipak, način na koji je to radio je iznenadio englesku javnost.

"Gledao sam mnogo serije, posebno Breaking Bad i Game of Thrones i tako sam učio engleski jezik. Veoma brzo sam ga savladao i sada jako dobro pričam engleski. Trenutno gledam seriju Narcos u kojoj ima dosta španskog tako da sam lagano počeo da učim i španski jezik", rekao je Hummels.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi