Hvalila se da je spavala s Ronaldom, a sad je u problemima

Morala je angažovati advokata

Hvalila se da je spavala s Ronaldom, a sad je u problemima

O. Lekić

Playboyeva zečica Daniella Chavez, koja se hvalila da je spavala sa Cristianom Ronaldom, nalazi se u velikim problemima. 

Daniellina "jezikova juha" stigla je čileanskog napadača Eduarda Vargasa kojeg ne prestaje prozivati na društvenim mrežama. Osim što mu je poručila da fudbal nije za njega, Daniella je dodala da je sramota za taj sport i da bi trebao prestati igrati. 

Takve komentare Vargas nije dobro primio i poručio je Danielli da u životu samo zna objavljivati golišave fotografije, međutim nije izostala ni prijetnja zbog koje je angažovala advokata. 

"Zašuti ili ću reći neke stvari o tebi koje ti se ne sviđaju", poručio je, između ostalog, Vargas. 

U prošlosti Daniella je tvrdila da je spavala sa Ronaldom i da je Portugalac upravo zbog nje bio ostavio Irinu Shayk. 

"Željela sam si ispuniti san i imati seks s njim. Volim njegovo tijelo. Cristianu Ronaldu se sviđalo moje lice, moje grudi, ali i činjenica da nikada prije nije spavao s Playboyevom zečicom", rekla je Daniella. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi