I Boatengova supruga je imala šta prigovoriti Džeki
Foto: EPA

Javila se i starleta

I Boatengova supruga je imala šta prigovoriti Džeki

Ljutita reakcija Edina Džeke nakon izlaska iz igre u meču sa Pescarom podijelila je sportsku javnost u Italiji.

U Italiji je to i dalje jedna od najkomentiranijih tema, a nakon što su mišljenje izrazili Džekini saigrači, novinari i nekadašnji igrači Rome, sada se javila i starleta Melissa Satta, koja je ujedno i supruga Kevina-Princa Boatenga. 

Iako su mnogi mišljenja da je Spalletti trebao ostaviti Džeku u igri kako bi pokušao poboljšati svoj golgeterski saldo, zgodna Melissa je poručila da je trener taj koji odlučuje.

"Džeko se naljutio jer ga je Spalletti izvadio iz igre? Spalletti je trener i on odlučuje, mora odmoriti tako važnog igrača. Džeko mora biti smiren i zahvalan Spallettiju jer mu da je dao priliku da igra čak i nakon katastrofalne prošle sezone. A naravno, trener razmišlja i o derbiju", poručila je Melissa.

Džeko je, podsjećamo, prilikom izlaska iz igre psovao Spallettiju i direktno otišao u svlačionicu. Njegovo ponašanje mediji na Apeninima su osudili, a također smatraju i kako u Romi nemaju hrabrosti da kazne bh. napadača.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi