I na Otoku se piše o Bešićevom ocu

Sun o ranjavanju Mehe Bešića

I na Otoku se piše o Bešićevom ocu

E. Škorić

Meho Bešić, otac Muhameda Bešića, danas je upucan u obračunu u Falešićima kod Srebrenika.

Meho Bešić je imao žustru raspravu sa porodicom Suljanović, a na kraju je otac bh. reprezentativca upucan u nogu i u ruku, pa je završio u Hitnoj pomoći u Srebreniku.

Na njega je pucao Samir Suljanović, bratić, a ova vijest brzo se proširila i u Engleskoj. 

Tamošnji tabloid The Sun objavio je vijest o napadu na Bešićevog oca, obzirom da se radi o ocu nogometaša Evertona. Sun navodi da se nedavno također desio napad u Tomislavgradu na Zdravka Mamića, prvog čovjeka Dinama.

Sun između ostalog navodi kako Bešićev otac ima problema s alkoholom i kockom, te kako će Bešić propustiti duel s Chelseajem zbog posjete ocu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi