Ibiševićeva Hertha ima dosta smisla za humor

Zovu Ronalda u klub

Ibiševićeva Hertha ima dosta smisla za humor

E. Škorić

Iz berlinske Herthe očigledno imaju dobar smisao za humor, pa nakon Zlatana Ibrahimovića žele i Cristiana Ronalda.

Nema Hertha takav budžet da u svoje redove dovodi najbolje igrače svijeta, ali svakako imaju dobar smisao za humor i ne libe se predstaviti ga putem društvenih mreža.

Nedavno su pokušali da privuku Ibrahimovića objavom na Twitteru nakon što je ovom istekao ugovor s Manchester Unitedom, a sada su se usmjerili na Cristiana Ronalda.

Portugalac je navodno odlučio da napusti Španiju nakon problema s utajom poreza, a u Herthi su poručili da nemaju novca, ali da bi Ronaldo imao veliki izazov kada bi stigao u Berlin.

Ko zna, možda se Ronaldo i smiluje pa dođe. Naravno, to bi bilo ravno svjetskom čudu, ali u Herthi gaje barem malu nadu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti