Ibrahimović na poslu "terorisao" kupca

Momak se izgubio kad je vidio ko ga je dočekao

Ibrahimović na poslu "terorisao" kupca

E. Čaušević

Zlatan Ibrahimović objavio je još jedan zanimljiv video na društvenim mrežama koji pokazuje kako on provodi radni dan u svojoj kompaniji VItamin Well.

Prošle sedmice objavljen je video na kojem Ibrahimović intervjuiše jednog kandidata koji je došao na razgovor za posao. Kandidat se u potpunosti 'izgubio' kada je vidio s kim će raditi svoj intervju za posao.

Nakon toga, osvanuo je novi video koji pokazuje kako Zlatan provodi radni dan u svojoj kompaniji. Ovaj put na meti je bio jedan momak koji je došao po narudžbu, a Ibrahimović se potrudio da ga što više "teroriše".

"Zlatan se nikome ne prilagođava, koristi svoju maštu. Ja igram fudbal, a ti voziš bicikl", rekao je, između ostalog, Ibrahimović.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi