Igrač Bratunca se razveo i ušao u rijaliti šou

Igrač Bratunca se razveo i ušao u rijaliti šou

O. Lekić

Prošlogodišnji igrač Bratunca Marko Janjušević odlučio se za nesvakidašnji potez.

Naime, on je odlučio da pauzira sa košarkaškom karijerom i ušao je u novi rijaliti šou "Zadruga".

"U šou ulazim da bi zaradio neki novac, pošto od košarke ne mogu da živim kako sam zamislio. Sve je to propalo, pa sam se zato odlučio na ovaj korak", rekao je na predstavljanju u ovom šou programu. 

Marko Janjušević rođen je 12. marta 1985. godine u Beogradu, i sa svojih 2.13 metara već 15 godina profesionalno se bavi košarkom.  

Karijeru je počeo u beogradskom Beopetrolu, a nastupao je još za OKK Beograd. Iza sebe ima bogato internacionalno iskustvo jer je nastupao za klubove iz Crne Gore, Slovenije, Bugarske, Češke, Litvanije, Španije. 

Prošle sezone nosio je dres Bratunca koji nastupa u Prvoj ligi RS-a.

Zbog ulaska u rijaliti "Zadruga", riješio je da se razvede od supruge.

Ovaj košarkaš poznat je i po tome što je prije nekoliko godina istetovirao portret pjevača Tome Zdravkovića ispod srca. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije