Igrač koji je presudio Širokom se za vikend pokušao ubiti?

Drama u Škotskoj

Igrač koji je presudio Širokom se za vikend pokušao ubiti?

Prava drama odvijala se tokom vikenda u Glasgowu, gdje je u noći sa subote na nedjelju zamalo smrtno nastradao fudbaler Aberdeena Gary Mackay-Steven.

Ovaj 26-godišnjak, koji je nedavno postigao pogodak protiv Širokog Brijega na Pecari, bio je u noćnom izlasku sa prijateljem nakon utakmice protiv Patricka (4:3) koju je odgledao sa klupe za rezerve, ali se sve moglo tragično završiti s obzirom da je Mackay-Steven kasno završio u rijeci.

Vatrogasci su ovog fudbalera pronašli u 2:46 sati nakon što im je javljeno da se neko utapa u rijeci Kevin u blizini mosta Benalder, a ubrzo je utvrđeno da se radi o poznatom fudbaleru Aberdeena.

Nije poznato da li je Mackay-Steven u rijeci završio nesretnim slučajem ili se pokušao ubiti, o čemu dosta špekulišu mediji na Otoku, a to bi trebalo biti razjašnjeno nakon što se igrač oglasi.

Za sada je stiglo saopštenje iz Aberdeena, koji je potvrdio da je Gary Mackay-Steven imao nezgodu u nedjelju ujutru i da je napustio bolnicu, te da se sada kod kuće oporavlja od prehlade.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti