Igrao Football Manager do 2163. godine, osvojio 151 titulu!

Znate li zašto je prestao?

Igrao Football Manager do 2163. godine, osvojio 151 titulu!

Da je Football Manager vrlo zarazna igrica to je jasno svima. Ali, po pitanju zaluđenosti za njom niko ne može u istu rečenicu sa Englezom Darrenom Blendom.

Blend je proveo 174 dana u kontinuitetu igrajući ovu igricu. Predvodio je Fiorentinu i stigao je do 2163. godine, te osvojio 151 titulu u Seriji A!

Ovaj ovisnik o FM-u je uspio ući u Guinnesovu knjigu rekorda a stekao je status legende na igrici. Najskuplja kupovina bio mu je Luis Tehedor kojeg je 2040. goine kupio za 120 miliona eura.

Da priča bude još luđa, Englez je svoju avanturu sa Fiorentinom zaustavio 2163. godine jer je nespretno oborio čašu soka na laptop zbog koje se pokvario.

Ko zna, možda uspije popraviti laptop i dođe do jubilarnih 200 titula sa Violom? Ništa nas ne bi iznenadilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi