Igrao na SP 2010, a sada mora u zatvor
Foto: EPA

Killen optužen za seksualni napad

Igrao na SP 2010, a sada mora u zatvor

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Manchester Cityja, Chris Killen, uskoro će završiti u zatvoru zbog toga što je priznao da je kriv za seksualni napad.

Naime, Killen je svoju karijeru završio prije četiri godine, a ostao je upamćen po tome što je nekada nastupao za Manchester City, Celtic i Middlesbrough. Također, Killen je igrao za Novi Zeland na Svjetskom prvenstvu 2010. godine u Južnoj Africi.

Međutim, sve to je palo u drugi plan nakon što je prije nekoliko mjeseci Killen optužen da je seksualno napao djevojku koja je bila na jednoj njegovoj zabavi. Novozelanđanin je bio pod utjecajem alkohola, ali mu Sud u engleskoj neće progledati kroz prste zbog toga.

Killen je priznao da je seksualno napao anonimnu djevojku i uskoro će saznati svoju kaznu. Engleski mediji prenose da će on sigurno završiti u zatvoru, ali još uvijek nije poznato na koliko vremenski period.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi