Ima se, može se: Đoković se počastio moćnom mašinom
Foto: EPA

Ne štedi na automobile

Ima se, može se: Đoković se počastio moćnom mašinom

Slavni sportisti su poznati kao ljubitelji automobila, a kad su u pitanju "limeni ljubimci" se ne štedi. Na četvorotočkaše nije imun ni najbolji srbijanski teniser Novak Đoković. 

Zahvaljujući odličnim rezultatima u tenisu Đoković je zaradio ogromnu količinu novca kojom je omogućio sebi, ali i najbližima da uživaju u luksuzu i ne libi da se pohvali i nekom moćnom mašinom. 

Među sportistima u posljednje vrijeme je sve popularniji novi Teslin električni automobil Model X. U svojoj garaži ga imaju brojne zvijezde, a odolio mu nije ni Đoković, što potvrđuje i snimak objavljen na društvenim mrežama. 

Teslin Model X plijeni pažnju elegancijom. Karakterističan je po otvaranju zadnjih bočnih vrata u obliku galebovih krila, a cijena mu se proteže od 35.000 eura pa na više. 

Nema sumnje da će Đoković uživati u komfornosti i svim ostalim blagodatima koje ovaj automobil nudi svojim putnicima. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi