Ima se, može se: Ovako reprezentativac BiH uživa u SAD-u

Provodi se sa djevojkom

Ima se, može se: Ovako reprezentativac BiH uživa u SAD-u

O. Lekić

Nakon što je zbog povrede otkazao nastup za BiH protiv Grčke, Danijel Milićević je zajedno sa svojom djevojkom otputovao na odmor u Sjedinjenje Američke Države. 

Po okončanju sezone Milićević je sa svojom djevojkom Zoranom Jovanović, popularnom modnom blogerkom, najprije otputovao u Srbiju, a potom su se oboje zaputili na odmor u egzotični - Las Vegas. 

"Zorana i Danijel su nasmijani došli na aerodrom i izgledaju zaljubljeno. Nosili su iste ruksake, samo u različitim bojama, pa su mnogi komentirali da se njih dvoje u svemu slažu. Par se čekirao na šalteru za biznis-klasu, a zatim je otišao u avion. Nije poznato koliko će golupčići uživati na odmoru, ali sudeći po njihovim osmjesima, jedva su čekali da stignu u SAD", navodi Blic.

Danijelova odabranica, po običaju, informiše fanove o svakom koraku. Tako se među fotografijama, uz zajedničku sa bh. reprezentativcem, našla i ona iz aviona na kojoj se vidi kako uživa u komforu dok ispija šampanjac. 

Par je u vezi preko godinu dana, a kako bi spriječili da razvijaju vezu na daljinu, blogerka je nedavno odlučila da se preseli u Gent. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi