Imanje kao u bajci: Floyd se počastio novom vilom

Platio više od 25 miliona dolara

Imanje kao u bajci: Floyd se počastio novom vilom

M. Šljivak

Floyd Mayweather nedavno je postao bogatiji za 300 miliona dolara nakon komične borbe protiv Conora McGregora u kojoj je upisao 50. pobjedu u karijeri.

Novac je Floyda privukao ponovo u ring i to nakon dvogodišnje pauze, a protivnik je bio nedostojan da bi ga ugrozio.

Mayweather je odlučio da popriličnu svotu potroši na kupovinu ogromne vile u Los Angelesu. Novo imanje koje se nalazi na Beverly Hillsu plaćeno više od 25 miliona dolara i treba istaći da slavni bokser nije štedio novac.

Unutar vile se nalazi sve što je običnom smrtniku nedostižno. Samo na namještaj je potrošio više od pola miliona dolara, a udubnost u ovom "skromnom" domu mu je zagarantovana.

Mayweather trenutno živi u Las Vegasu na imanju vrijednom osam miliona dolara, ali s obzirom na to da je ogroman novac izdvojio na kupovinu nove vile, život će vjerovatno nastaviti u Los Angelesu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije