Imao je povod: Neymar se žestoko obračunao sa kritičarima

"Da imate 24 godine i novca kao ja..."

Imao je povod: Neymar se žestoko obračunao sa kritičarima

Jedan od najboljih fudbalera na svijetu Neymar često se nalazi na meti jednog dijela javnosti koji ga kritikuje zbog ponašanja van terena.

Poznato je da Brazilac svoje slobodno vrijeme troši na noćne izlaske i zabave sa društvom, te da mu nije strano ni popiti koju čašicu kada se opusti, a sve to smeta pojedinim ljudima koji uvijek imaju neki komentar.

Bez obzira na to što ga često kritikuju zbog njegovog načina života, Neymar nema namjeru promijeniti svoj stil i zbog toga se žestoko obračunao sa svima koji mu 'sole pamet'.


"Gledajte stvari koje radim na terenu, a šta radim van njega je moja privatna stvar. Možete mi suditi samo na osnovu utakmica, golova, kartona, isključenja... Nemam problema kada se o tome priča. Ali imam kada je u pitanju privatni život", rekao je Neymar, koji je potom nastavio:

"Imam 24 godine i u mom životu je još bitnih stvari osim fudbala. Volim izlaziti i zabavljati se sa prijateljima. Smijem to raditi i nastavit ću s tim, i dok ispunjavam sve obaveze prema svom klubu onda ne vidim nikakav problem".

Neymar je za kraj možda bio malo bahat, ali je pogodio 'u sridu'...

"Zamislite da imate 24 godine, da zarađujete novac koji ja zarađujem i da imate sve što ja imam. Pa, zar ne biste radili isto?".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije