Iniesta porukom šokirao fanove na Facebooku: "Hala Madrid!"

Nikom nije bilo jasno

Iniesta porukom šokirao fanove na Facebooku: "Hala Madrid!"

Navijači Barcelone su sinoć ostali zatečeni kada su na zvaničnoj Facebook stranici Andresa Inieste ugledali natpis "Hala Madrid!", što je slogan rivalskog Reala.

Taj post zapravo nije imao nikakve veze sa legendom Barcelone, a za sve je kriv njegov community manager zadužen za objavljivanje sadržaja na Iniestinim profilima na društvenim mrežama.

"Idemo prema Atini. U Pireju nas čeka teška utakmica, ali igra nam samo pobjeda. #HalaMadrid", piše na Iniestinom profilu, gdje je objavljena i fotografija košarkaša Real Madrida Sergija Llulla.

Do greške je došlo jer je administrator Iniestine stranice na Facebooku ujedno zadužen i za uređivanje fan pagea Sergija Llulla, pa je pomenuti post objavio na pogrešnom mjestu.

Naravno, poruka je brzo izbrisana ali ostala je slika za uspomenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi