Inter u nevjerici zbog Perišića
Foto: EPA

Čeka ga kazna

Inter u nevjerici zbog Perišića

M. Šljivak

Fudbaler Intera Ivan Perišića nije mirovao ovog ljeta.

Ovaj krilni fudbaler se tokom ljeta odlučio za učestvovanje na turniru u odbojci na pijesku, što će mu na kraju donijeti i kaznu.

Klub iz Milana izričito je zabranio sve aktivnosti u kojima bi moglo doći do povreda. Rukovodstvo je izuzetno ljuto na Perišića, posebno zbog činjenice da je igranjem odbojke ugrozio svoje zdravlje, ali i eventualni transfer.

Nerazzurri ozbiljno razmatraju mogućnost da kazne hrvatskog fudbalera. Tenzije između dvije strane su i od ranije zaista velike i Perišić će vjerovatno dobiti novčanu kaznu.

"Ovo je uvijek bio moj san. Igram odbojku na pijesku od 10 godine i uživam u ovom sportu", rekao je Perišić.

Zanimljivo je, ako se Perišić s ekipom plasira u narednu fazu, on bi zbog toga mogao propustiti početak priprema Intera.

Ipak, teško da će mu to klub dozvoliti, pa će on biti prinuđen da se vrati poslu u kojem zarađuje za život.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi