Internet gori: Messija brutalno ismijavaju nakon pada

Duel s Pjanićem ga skupo koštao

Internet gori: Messija brutalno ismijavaju nakon pada

M. Šljivak

Detalj sa utakmice četvrtfinala Lige prvaka između Barcelone i Juventusa, kada je Lionel Messi pao na glavu preko Miralema Pjanića, glavna je tema na društvenim mrežama.

Leo se nije posebno istakao na mečevima s Juventusom. Na Nou Campu je imao nekoliko duela s Pjanićem, a jedan je duel je završio tako što je Argentinac žestoko pao na glavu.

Messijev pad je brutalno dočekan od ljudi koji su zaduženi da ismijavaju sve i svašta na društvenim mrežama.

Tako su se na internetu pojavile mnogobrojne fotografije koje ismijavaju Argentinca. Stavili su ga u mnogobrojne situacije, a priznajemo, neke su i veoma zanimljive i smiješne.

Ovaj pad će se vjerovatno dugo pamtiti. Slike koje su se pojavili sigurno će se dugo koristiti protiv nekada najboljeg fudbalera svijeta, a u fotogaleriji pogledajte u kakve je sve pozicije postavljen Messi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi