Internetom kruži erotski snimak Zaze i njegove djevojke

Vole se fotkati u krevetu

Internetom kruži erotski snimak Zaze i njegove djevojke

O. Lekić

Italijanski napadač Simone Zaza u najtežim trenucima karijere imao je oslonac - 26-godišnju manekenku Chiaru Biasi. 

Zazi (28) su kola krenula nizbrdo od Eura u Francuskoj, gdje je promašio jedanaesterac u utakmici četvrtfinala protiv Njemačke. Tih dana internet je gorio, redale su se šale na njegov račun, da bi ga nedugo nakon toga kao višak odbacio Juventus pa je završio u West Hamu. 

I tamo je igrao za zaborav. U 11 odigranih utakmica nije uspio postići niti jedan gol, a formu je značajno popravio od odlaska iz kišnog Londona u sunčanu Španiju, gdje je potpisao za Valenciju. 

Zasluge za to pripadaju svakako njegovoj djevojci Chiari Biasi. Manekenka i blogerica trudi se da svog dečka što više motiviše, pa je spremna uraditi bilo šta kako bi Simone ponovo bio onaj stari. Ponekad je dovoljno samo da se nađe u njenom zagrljaju, pa da dobije prijeko potrebnu motivaciju i energiju, a tek tada je pravi. 

Za njih je karakteristično da vole objavljivati neke privatne stvari na internetu, a određeni dio javnosti u Španiji i dalje oduševljava zajednički video iz kreveta. 

Nema sumnje da je Zaza i njegova atraktivna Chaira slove za jedan od najsenzualnijih poznatih parova. 



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi