Irina Shayk poručila: Priče o romansi sa Blatterom su lažne

Ruskinja šokirana

Irina Shayk poručila: Priče o romansi sa Blatterom su lažne

Španski Mundo Deportivo je jutros šokirao sve viješću da je dojučerašnji predsjednik FIFA-e Sepp Blatter imao ljubavnu romansu sa Irinom Shayk.

Ruska manekenka, koja je javnosti najviše poznata po vezi sa Cristianom Ronaldom, ostala je šokirana pročitanim i kratko prokomentarisala cijelu situaciju rekavši da je riječ o potpunoj izmišljotini.

Izvori bliski Irini Shayk navode i to da je cilj španskog magazina bio ukaljati obraz Irine Shayk.

Podsjećamo, El Mundo Deportivo je jutros pisao o tome da je 79-godišnji Blatter imao aferu sa Irinom Shayk imao nakon što je okončao vezu sa teniserkom Ilonom Boguskom, a prije nego što je zaveo pedesetogodišnju Lindu Barras.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.