Irvingov trejd napravio veliki problem za kreatore 2k18

Irving trebao biti na naslovnici

Irvingov trejd napravio veliki problem za kreatore 2k18

M. Šljivak

Kyrie Irving od sinoć je novi član Boston Celticsa.

U velikom trejdu, Cleveland Cavaliersi su sjajnog beka poslali u Boston, a u zamjenu su dobili Isaiaha Thomasa, Jaea Crowdera, Antu Žižića i pik prve runde drafta 2018. godine.

Ovaj trejd je napravio velike probleme kreatorima čuvene igrice NBA 2k. Irving je trebao biti na naslovnici 2k18 koja je već uveliko promovisana širom svijeta, pa su sa odlaskom ovog košarkaša u Celticse primorani da mijenjaju naslovnu stranu.

Igrica 2k18 trebalo je da izađe 19. septembra. Još uvijek nije poznato šta će se desiti s naslovnicom ili da li će rok za izlazak biti pomjeren.

Irving je tako trejdom napravio velike probleme, ali sigurno je da će se kreatirori 2k već nekako snaći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi