Islanđani pitaju Ronalda: Smijemo li sada slaviti?

Nisu zaboravili njegove riječi...

Islanđani pitaju Ronalda: Smijemo li sada slaviti?

Sigurno se mnogi sjećaju Ronaldove izjave nakon što je u prvom kolu njegov Portugal remizirao sa Islandom odigravši 1:1.

Tada je ponajbolji fudbaler svijeta izjavio kako mu nije jasno zbog čega Islanđani toliko slave. Ronaldo je kritikovao i njihov mentalitet zbog kojeg neće ništa napraviti, te dodao da se ponašaju "kao da su osvojili Evropsko prvenstvo".

Reprezentacija Islanda je najprijatnije iznenađenje na Euru. Ova selekcija je pobjedom protiv Engleske (2:1) izborila plasman u četvrtfinale, što je historijski uspjeh za ovu malu zemlju.

Jedan account na Twitteru koji prati islandski fudbal poslao je zanimljivu poruku Cristianu Ronaldu. "Ronaldo, smijemo li sada slaviti?", pitanje je za Portugalca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi