Izabran najjači fudbaler na FIFA-i, Terry naružio EA Sport

Zanimljivi komentari na ocjene

Izabran najjači fudbaler na FIFA-i, Terry naružio EA Sport

Popularni proizvođač video igrica EA Sport veoma brzo će izbaciti najnovije izdanje FIFA-e.

U posljednje vrijeme EA Sport često izbacuje ocjene igrača, a na red je došlo da saznamo i to ko je najjač igrač na igrici. To je, kao što se i očekivalo, napadač Wycombea Adebayo Akinfenwa. 

On je dobio ocjenu za snagu 98 od mogućih 99, a ni on, ni nekadašnji kapiten Chelseaja John Terry nisu bili zadovoljni. 

"Šta čovjek treba da uradi da bi dobio snagu 99? O mojim ostalim ocjenama pričat ćemo drugi put. Ali, još uvijek najjači na svijetu", napisao je napadač Wycombea na Instagramu, a Terry je komentarisao: "EA Sport je daleko od realnih ocjena za igrače. Da li oni uopšte gledaju utakmice".

Podsjetimo, ovo nisu prvi komentari ovakvog tipa, jer se u posljednje vrijeme igrači sve češće žale EA Sportu na svoje ocjene na FIFA-i.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi