"Izađi i treniraj" 4. juna na Trgu mladih u Brčkom

Ekipa "Izađi i treniraj" stiže u Brčko

"Izađi i treniraj" 4. juna na Trgu mladih u Brčkom

Sponzorski tekst

Poslije uspješno realizovanog prvog javnog treninga u Bijeljini, ekipa "Izađi i treniraj" stiže i u Brčko.

4. juna od 18h na Trg mladih u Brčkom biće mjesto dobre zabave, sporta i edukacije za sve koji žele da u svoj život unesu nešto novo i otvore vrata zdravom životu.

Fitnes instruktor Dijana Bosankić biće naš domaćin, a specijalni gost biće dr. Feelgood.

Program dr. Feelgood je program za zdrav život koji ima za cilj da se osjećate dobro i da budete zdravi, a 4.juna, svi učesnici treninga imaće priliku da nauče kako pravilno vježbati, kao i da se upoznaju sa nekim od načina pravilne ishrane.

Uz besplatnu vodu za sve vježbače, generalni pokrovitelji "Sport Vision" i "Nike" i ovoga puta pripremili su majice za sve učesnike, dok će najsrećniji dobiti na poklon NIKE Free Run patike.

Zbog ograničenog broja poklona molim sve zainteresovane da prijave učešće na broj telefona 066/231-656.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi