“Izađi i treniraj” i ove godine u Bijeljini

“Izađi i treniraj” i ove godine u Bijeljini

Sponzorski tekst

Jedinstven sportski događaj u regionu “Izađi i treniraj” nastavlja tradiciju te je nakon uspješno obavljenih treninga 2016.godine, za 2017. pripremio još interesantniji program.

I ove godine krećemo iz Bijeljine.

Fitnes instruktori Velinka Vuletić, Slađana Lukić iz Bijeljine i specijalni gost fitnes šampionka Marija Savić Srećković iz Beograda, učiniće ovaj sportski spektakl nezaboravnim. 

Kompanije Nike i Sport Vision i ovoga puta pripremile su majice za sve učesnike, kao i glavnu nagradu koja će biti izvučena na kraju treninga. 

Sve vježbače čeka voda, sjajna muzika, puno energije i zabave i dobrog druženja. Bijeljina SUBOTA, 13.MAJ, gradski trh u 12h. 

Prijave na telefon 065/033-678 ili putem FB stranice Izađi i treniraj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi