"Izbacim Džeku iz prvih 11 kada s Romom igram FIFA 17"

Bruno Peres priznao

"Izbacim Džeku iz prvih 11 kada s Romom igram FIFA 17"

Nakon nekoliko vezanih neuspjeha, raspoloženje u taboru Rome se drastično popravilo nakon pobjede nad Palermom.

Fudbaler rimskog kluba Bruno Peres dao je zanimljiv intervju za zvaničnu stranicu Rome, u kojem se našalio na račun svog saigrača Edina Džeke.

Na pitanje o najdražoj igrici, Bruno Peres je odgovorio FIFA 17, ali je otkrio da mu Roma nije prvi izbor pri izboru kluba, kao ni Džeko na poziciji napadača.

"Najdraža igrica mi je FIFA, a klub s kojim igram je Barcelona. Romu odaberem samo kada igram protiv svog brata. Moram vam priznati da tada obavezno izbacim Edina Džeku iz prve postave", rekao je dobro raspoloženi Peres.

Kada je riječ o ocjeni Edina Džeke na pomenutoj igrici, ona je na posljednjem Updateu nešto bolja od one koju je imao kada je FIFA 17 tek izašla (+1).

Napadač Rome ima ocjenu 81, dok primjera radi Higuain ima ocjenu 89.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi