Izgorio Ferrari Valencijinog veznjaka

F360 nestao u plamenu

Izgorio Ferrari Valencijinog veznjaka

A. Haznadarević

U Vaneciji se jučer mogao vidjeti nesvakidašnji, za mnoge tužan, prizor. Naime, Ferrari igrača Valencije Evera Banega potpuno je izgorio.

Skupocijeni Ferrari F360 je potpuno nestao u plamenu nakon tehničkog kvara, a policija još uvjek utvrđuje detaljne razloge izbijanja plamena.

"Krenuo sam na poslijepodnevni trening i zbog kvara sam morao stati u blizini trening kompleksa. Nakon što sam izašao, vidio sam dim iz automobila koji je ubrzo zahvatio veliki plamen", kazao je argentinski veznjak.

Ubrzo je pored Banege naišao i kolega iz ekipe Diego Alves, s kojim je otišao do trening centra iz kojeg su pozvali policiju i vatrogasce.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.