Iznenađenje za Kolašinca po povratku u Njemačku

Dočekala ga zvijezda PSG-a

Iznenađenje za Kolašinca po povratku u Njemačku

Nakon završenih reprezentativnih obaveza Seada Kolašinca je u Gelsenkirchenu dočekao najbolji prijatelj - Julian Draxler. 

Kolašinac i Draxler su u prošlosti dijelili svlačionicu u Schalkeu, a premda je njemačkog fudbalera životni put odveo u Pariz, njihovo prijateljstvo nikada nije izblijedilo. Tako je Draxler nakon povratka iz Azerbejdžana, gdje je Njemačka igrala kvalifikacijsku utakmicu, došao da posjeti Kolašinca i pruži mu podršku pred subotnji derbi sa Borussijom. 

"Julian je jedan od mojih najboljih prijatelja. Vrlo sam sretan zbog načina na koji se razvija njegova karijera. Paris Saint-Germain je veliki klub", izjavio je Kolašinac, čiju izjavu prenose njemački mediji. 

Podsjetimo, Kolašinac je prijevremeno završio reprezentativne obaveze. Od strane selektora Baždarevića je nakon utakmice protiv Gibraltara oslobođen puta u Albaniju, nakon čega se vratio u Gelsenkirchen. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi