Jadni kladioničar ostao bez bogatstva zbog Sanea

Nijemac mu se izvinio preko Twittera

Jadni kladioničar ostao bez bogatstva zbog Sanea

Nevjerovatnu utakmicu odigrali su sinoć na stadionu Etihad Manchester City i Monaco u okviru prvog meča osmine finala Lige šampiona.

Meč je bio svima veoma zanimljiv i rado će ga se sjećati, osim dječaka po imenu Mustafa. On je, naime, u 82. minuti ovog susreta već slavio ogroman dobitak na kladionici, ali tada je Leroy Sane postigao peti gol za City i uništio je njegove snove da će se obogatiti. 

Naime, Mustafa je prognozirao da će Atletico Madrid pobijediti sa 4:2 Bayer Leverkusen, a da će City biti bolji od Monaca sa 4:3. Uložio jer dva eura na ovaj listić, a njegov dobitak je bio vrtoglavih 34 hiljade i 200 eura. 

Kada je čuo za ovu vijest, Sane se odlučio izvniti dječaku preko Twittera: "Pročitao sam o ovome u novinama...Žao mi je jadnog momka", napsiao je Sane.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi