James Rodriguez obećao uposlenicima bonus od 5.000 eura

Ukoliko Kolumbija osvoji Mundijal

James Rodriguez obećao uposlenicima bonus od 5.000 eura

Kolumbijski reprezentativac James Rodriguez trenutno je najbolji strijelac Svjetskog prvenstva sa pet pogodaka, a u leđa mu gledaju Neymar, Messi i Muller koji su dali po četiri gola.

U četvrtfinalu Mundijala Jamesova Kolumbija će se za plasman u polufinale boriti sa domaćinom Brazilom, a upravo se od sjajnog mladog veznjaka Kafeterosa očekuje da još jednom bljesne na Svjetskom prvenstvu, i da Brazilce na istom do kraja ostavi samo kao posmatrače.

Pored toga što je odličan fudbaler, igrač francuskog Monaca bavi se i ugostiteljstvom. U svojoj domovini vlasnik je restorana u kojem se služe portugalski specijaliteti, a zapošljava devet radnika.

Gazda Rodriguez je svojim uposlenicima obećao fine premije. Ukoliko on i njegovi saigrači osvoje Svjetsko prvenstvo svaki od Jamesovih radnika u restoranu dobiti će bonus od pet hiljada eura.

Uposlenici Rodriguezovog restorana bili su domišljati pa su svom gazdi poslali zanimljivu poruku putem društvenih mreža pred duel sa Kariokama. Svi su jasno podigli "peticu", te kolumbijskoj zvijezdi dali do znanja šta od njega očekuju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.