James se razvodi zbog seksipilne Helge Lovekaty?

Špekulišu inostrani mediji

James se razvodi zbog seksipilne Helge Lovekaty?

O. Lekić

James Rodriguez je odlijepio za seksipilnom manekenkom Helgom Lovekaty.

Kolumbijski reprezentativac u posljednje vrijeme ne blista u dresu Real Madrida, a navodno više nije sretan ni sa Danielom Ospinom s kojom ima trogodišnju kćerku i sve je izvjesnije da će uskoro doći do razvoda braka. 

Inostrani mediji su objavili da razlog za takve špekulacije leži u avanturi sa seksipilnom ruskom manekenkom Helgom Lovekaty, koja je pažnju javnosti skrenula svojim provokativnim i golišavim fotografijama koje postavlja na popularnoj društvenoj mreži Instagram. 

Helga je nekoliko puta viđena u društvu Jamesa, a posebno je interesantno da je u razgovoru za ruske medije demantovala da se uopšte poznaju.  

"Ko je James Rodriguez? Znam da se piše o nama, ali ja sam sretno udata. Imam muža. Slobodno vrijeme provodim s njim, tako da je nemoguće da se viđam sa Jamesom. Sve je to besmislica jer ja stvarno tog momka uopšte ne poznajem", izjavila je Helga Lovekaty za medije u svojoj zemlji. 

Jamesova supruga Daniela je poludjela poslije medijskih natpisa o aferi i spremna je zatražiti razvod jer je tokom nevjerstva bila u Kolumbiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi