"Javite mi ako želite spavati sa mnom"

Skijašica bez dlake na jeziku

"Javite mi ako želite spavati sa mnom"

E. Škorić

Ako postoji nešto što sportisti ne vole, onda su to dopinške kontrole, koje katkad prevazilaze sve mjere.

Na svojoj koži to je najbolje osjetila skijašica Lara Gut, koj je dvaput u 10 sati morala da se odazove dopinškim kontrolama.

Nakon što je slavila u trci u austrijskom Soldenu ispred Mikaele Siffrin dočekalo ju je nimalo ugodno iznenađenje.

Obavezna doping kontrola je odradila svoj posoo, a pet dana kasnije su joj u svega 10 sati dva puta došli djelatnici Međunarodne doping agencije.  Skijašici je prekipjelo, pa je na Twitteru odlučila da "smarače" počasti jednim duhovitim komentarom.

"Javite mi ako drugi put želite spavati sa mnom", napisala je ona. Dobar komentar, no sad bi mogla biti još veća žrtva dosadnih osoba zadužene za doping kontrolisanje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi