Je li Henry kupio kaput od legendarnog Del Boyja?

Francuza ismijavaju na Twitteru

Je li Henry kupio kaput od legendarnog Del Boyja?

Legendarni francuski fudbaler Thierry Henry danas je stručni komentator Sky Sporta, a tokom današnje emisije sa Stamford Bridge stadiona obukao je mnogima veoma poznat kaput. 

Henry, koji je pomoćni trener u reprezentaciji Belgije, gostovao je na Sky Sportu pred veliki derbi 11. kola engleskog Premiershipa između Chelseaja i Manchester Uniteda, a mnogi su zapazili njegov novi kaput. 

Nije mnogo vremena trebalo Twitter korisnicima da se sjete otkud im je poznat njegov kaput, a tajna se krila u popularnoj britanskoj seriji "Only Fools and Horses".

Naime, u jednoj od epizoda Del Boy nosi identičan kaput, a obzirom da je ovaj lik iz popularnih Mućki bio poznat po tome da prodaje sve što se prodati može, možda je Henry upravo od njega kupio kaput. 

Šalu na stranu, ali morate priznati da je kaput potpuno isti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi