Je li kuharica kriva za Novakov pad?

Problemi sa suprugom

Je li kuharica kriva za Novakov pad?

E. Škorić

Bivši najbolji teniser svijeta Novak Đoković ima bračnih problema, a sada su se pojavili i navodi kako se spetljao s 33-godišnjom kuharicom setara Williams.

Riječ je o Laureni Von Der Pool, koja je širom svijeta sudjelovala kao osobna kuharica Serene i Venus Williams, a Đokoviću je jedno vrijeme nudila savjete oko prehrane.

"Novak je jako cool, zgodan čovjek, ali ja sam mu pomagala jer ga smatram prijateljem, ništa drugo. Uostalom, ja nisam takav tip djevojke", rekla je Lauren.

Mnogi sumnjaju da je upravo Lauren krivac loših igara srbijanskog tenisera, odnosno da je zbog nje Novak ušao u probleme sa suprugom Jelenom i samim tim na terenu odavno nije onaj pravi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi