Jedan navijač Liverpoola je baš siguran da dolazi Mbappe

Već nabavio njegov dres

Jedan navijač Liverpoola je baš siguran da dolazi Mbappe

Na jučerašnjoj utakmici Liverpoola i Middlesbrougha (3:0) zabilježen je vrlo zanimljiv detalj na tribinama Anfielda.

Jedan navijač Liverpoola je toliko siguran da će Kylian Mbappe postati novi igrač Redsa da je već nabavio njegov dres sa brojem devet za novu sezonu.

Liverpool je pokušao dovesti Mbappea, ali je Monaco odbio ponudu tešku 75 miliona eura i sada se od engleskog velikana očekuje da je 'podeblja' i pokuša ponovo.

Kylian Mbappe je u ovoj sezoni na 44 utakmice postigao 26 golova i proglašen je najboljim mladim igračem francuskog prvenstva, a za njega se ozbiljno interesuje i Real Madrid.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi