Jelena je prije Novaka Đokovića voljela još jednog tenisera

Veza o kojoj se nikada nije mnogo pisalo

Jelena je prije Novaka Đokovića voljela još jednog tenisera

Novak i Jelena Đoković su jedan od najpoznatijih parova u svijetu sporta, a u ljubavi uživaju već punih 12 godina.

Međutim, zanimljivo je da je sadašnja supruga najpoznatijeg sportiste, a možda i čovjeka u Srbiji, prije Đokovića već voljela jednog tenisera, a njegovo ime je Ivan Bjelica.

Ovaj malo poznati 33-godišnjak danas zauzima 1295. mjesto na ATP listi, a u vezi sa Jelenom Đoković bio je davno i prilično kratko.

O Jeleninoj i Ivanovoj vezi se nikada nije mnogo pisalo, ali su srbijanski tabloidi vjerovatno tek nedavno saznali za to, pa je danas ova vijest dobila svoj medijski prostor.

Njihova ljubav nije dugo potrajala jer su i Jelena i Ivan, tada tinejdžeri, bili isuviše mladi.

Svi znaju da je Jelena svoju sreću našla kraj Novaka, dok je Ivan također već duži period u stabilnoj vezi sa glumicom Hristinom Popović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi