Jenny Thompson trudna, Balotelli otac njenog djeteta?

Jenny Thompson trudna, Balotelli otac njenog djeteta?

E. Škorić

Bivša prostituka, koja je slavu stekla aferama s brojnim popularnim ličnostima, između ostalih i Wayneom Rooneyjem, trudna je i tvrdi da nije sigurna ko je otac njenog djeteta, ali ima nekoliko kandidata!

Jenny Thompson (23) je poznata po svojim slavnim klijentima, a imala je afere s Rooneyjem i nestašnim Marijom Balotellijem. 

 

Ona je najprije kazala da joj nije potreban DNK test da potvrdi identitet oca djeteta kojeg nosi u trbuhu, ali ima nekoliko kandidata...

 

Thompson je spavala sa više od 100 muškaraca, ali stekla je slavu tako što je grijala posteljinu Rooneyja, dok je njegova supruga Coleen bila trudna. 

 

Osim toga, ova eskort dama očarala je i Balotellija, te patuljka Josha Bennetta, voditelja TV reallity šoua. 

 

"Mario i Josh imaju razloga biti zabrinuti, neka malo razmišljaju", izjavila je medijima Jenny, dodavši: "Znam ko je otac mog djeteta. Nikakve ružne riječi oko moje trudnoće mi neće uništiti užitak i ovaj divan osjećaj. Ja sam najsretnija žena na svijetu".

Inače, rekla je da je dijete začeto nakon jednog izlaska u Manchesteru. Ko je otac djeteta Jenny Thomson? Saznat ćemo ubrzo...

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti