Jenson Button godinu okončao brakom

Stao na ludi kamen u zoru 2015.

Jenson Button godinu okončao brakom

M. Skaka

Bivši svjetski prvak Formule 1, Jenson Button okončao je 2014. godinu vjenčanjem sa svojom dugogodišnjom djevojkom, Jessicom Michibatom.

Vozać Formule 1 i njegova izabranica koja je karijeru izgradila kao model za donje rublje vjenčali su se u Mauiju, na Havajima.

Tridesetčetverogodišnji Button i Michibiata u vezi su još od 2008. godine, jednu godinu prije nego što će on postati svjetski prvak. 

Za Buttona 2015. godina donosi još dobrih vijesti obzirom da su iz McLarena objavili kako će zadržati njega u timu uz pridošlicu Fernanda Alonsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.