Jeste li vidjeli kakav 'stroj' vozi Nurkić?
Cropix

Prekršio propise u Zagrebu

Jeste li vidjeli kakav 'stroj' vozi Nurkić?

Sportisti i skupocjeni automobili su slika na koju smo navikli. Što je uspjeh veći, to je ljubimac skuplji i luksuzniji. 

Jedan od onih koji se može pohvaliti impozantnim 'strojem' je i naš Jusuf Nurkić. Košarkaš Denvera svoje slobodno vrijeme iskoristio je da posjeti Zagreb u kojem je proveo dio karijere, međutim pažnju prolaznika nije privukao samo svojim automobilom.

Nurkić je nepropisno parkirao vozilo na križanju ulica Silvija Strahimira Kranjčevića i Trakošćanske, a sve to nije prošlo nezapaženo fotoreporteru Cropixa koji je zabilježio trenutak kako naš košarkaš krši propise. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi