Još jedna 'nesreća' za Aguera: Ovaj put sigurno više boli

Ostavila ga djevojka

Još jedna 'nesreća' za Aguera: Ovaj put sigurno više boli

E. Škorić

Sergio Aguero (29) ovih dana ne može da  se pohvali lijepim stvarima u životu.

Napadač Manchester Cityja nije igrao u derbiju protiv Chelseaja pošto je prije dva dana imao saobraćajnu nesreću u Amsterdamu, nakon što je bio na koncertu omiljenog pjevača Malume.

Kada se završila svirka, krenuo je prema aerodromu u taksiju, a automobil u kojem se nalazio zabio se u stup, pa je Aguero zadobio frakturu rebara i pauzirat će barem mjesec dana.

Ubrzo je uslijedila još jedna "nesreća". Prema pisanju engleskih portala, ostavila ga je 31-godišnja djevojka Karina Tejeda. Karina je poznata kao Mala princeza u svojoj Argentini, a s Aguerom je bila u vezi četiri godine. Odlučila je završiti ovu ljubavnu priču.

Ona, navodno, nije mogla da oprosti Agueru što je bez njenog znanja u Argentini, dok je bio s reprezentacijom, otišao na zabavu s prijateljima i sa nekim argentinskom modelima, pa uveliko sumnja da sve nije ostalo samo na prijateljskom druženju s nekim lokalnim ljepoticama.

Zanimljivo da je Aguerova sada već bivša djevojka u TV emisiji saznala za njegovu saobraćajku, a kada su joj sve to opisali, ona je hladno i bez previše uzrujavanja odgovorila: "Stvarno? Nisam znala, pa dobro". 

"Što se Sergija tiče, neću dirati tu temu. Osjećam se dobro", kazala je. Aguero pokušava sada da je vrati, a prije Karine bio je u braku sa Gianninom Maradonom, kćerkom legende Diega Maradone i s njom ima sedmogodišnjeg sina Benjamina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi