Još jedna poslovnica Amko komerca u Konjicu

Nova poslovnica

Još jedna poslovnica Amko komerca u Konjicu

Sponzorski tekst

Trgovački lanac „Amko komerc“ otvorio je protekle sedmici dvije nove poslovnice,  jednu u Podlugovima a drugu u Konjicu. Poslovnica u Konjicu  peta je u ovom gradu, čime je prodajna mreža proširena na ukupno 79 objekata.

Minela Džuho, menadžerica odjela za odnose sa javnošću kazala je da je grad  Konjic postao bogatiji za još jednu moderno opremljenu prodavnicu koja kupcima pruža prije svega ugodan ambijent kupvine, ljubazno i stručno osoblje.

"Na više od  400 metara kvadratnih prostora, nova trgovina Amko komerca nudi kupcima izuzetno bogatu ponudu artikala za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvu i to po veoma povoljnim cijenama", rekla je Džuho.

Povodom  otvaranja nove poslovnice, Amko komerc poklonio je  kupcima specijalne akcijske pogodnosti uz garantirane uštede, promocije, degustacije i poklone za sve kupce. 

Džuho, je istaknula da Amko komerc nastavlja sa jačanjem pozicije na bh. tržištu, a do kraja godine planirno je otvaranje još nekoliko poslovnica. Nastavljamo sa širenjem prodajne mreže i zapošljavanjem nove radne snage.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi