Još jedna tragedija: Poginuo mladi engleski nogometaš

U blizini Doncastera

Još jedna tragedija: Poginuo mladi engleski nogometaš

E. Škorić

Engelski nogometaš Ethan Hedley poginuo je jučer u saobraćajnoj nesreći.

Hedley je 19-godišnjak koji je igrao za nižerazredni Buxton u Engleskoj, a život je izgubio u blizini Doncastera, nakon što se Opel Corsa u kojoj se nalazio sudarila sa vozilom marke Ford Mondeo.

"Ethan je svakako imao nešto u sebi. Bio je veznjak koji obećava i menadžer se nadao da će imati veliku sezonu u klubu", izjavio je generalni sekretar Buxtona Tony Tomlinson nakon što je saznao za tragičnu vijest.

S mladićem su u automobilu putovale još dvije osobe, koje su ipak izbjegle najgori scenarij. Podsjetimo da su i u Poljskoj u ponedjeljak smrtno stradali petorica fudbalera, koji su se minbusom prevozili na gostovanje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi