Još niste upoznali kućnog ljubimca Marija Balotellija?
Foto: EPA

Svinja Super stalno uz Balotellija

Još niste upoznali kućnog ljubimca Marija Balotellija?

M. Šljivak

Italijanski fudbaler Mario Balotelli ima velikog razloga za slavlje.

Ako se odluči ostati u Nici, igraće Ligu prvaka naredne sezone, jer je ovaj tim s tri boda u meču protiv Nancyja osigurao mjesto među tri najbolja tima u Francuskoj.

U ovom meču Balotelli zbog suspenzije nije mogao da nastupi. Bio je na tribinama, a zatim se opustio u ugodnostima svog doma.

S njim je kao i obično bio i njegov kućnji ljubimac, svinja Super. On je već godinama u vlasništvu kontroverznog italijanskog fudbalera, koji se od njega ne odvaja.

Očigledno, Super je veoma razmažen od strane Marija, koji svom ljubimcu pruža nevjeroatnu pažnju. Da li će novi dom imati i u narednoj sezoni, ostaje nam da vidimo, ali izvjesno je to da će njegov ljubimac uvijek ići s njim.

Ovako izgleda svinja Super, kućnji ljubimac Marija Balotellija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi