Još pet dana uz m-ba do Lige prvaka

Svaki dan osvojite lopte ili glavnu nagradu

Još pet dana uz m-ba do Lige prvaka

Sponzorski tekst

Još pet dana je ostalo do završetka nagradne igre „Navijaj uz m-ba!“ u kojoj korisnici mobilnog bankarstva UniCredit Banke mogu osvojiti karte za finale UEFA Champions League.

Uz dobru zabavu i testiranjem svog sportskog znanja, korisnici m-ba, mobilnog bankarstva UniCredit Banke su u proteklih mjesec dana svakodnevno osvajali oficijelne UEFA Champions League lopte. Najsretniji igrač će 15. decembra osvojiti ulaznice za finale UEFA Champions League, sa svim plaćenim troškovima putovanja.

Igrači koji su pristupili aplikaciji (m-ba) i u periodu trajanja nagradne igre obavili minimalno jednu transakciju putem mobilnog bankarstva, imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade. Za one koji još uvijek nisu aktivirali ovu uslugu, koja štedi vrijeme i umanjuje naknade za plaćanje i do 80% u odnosu na šalter poslovnica, m-ba mogu ugovoriti u svim poslovnicama UniCredit Bank i priključiti se nagradnoj igri.

Pravila nagradne igre i uslovi učešća kao i sve informacije o nagradnoj igri "Navijaj za m-ba!" mogu se pronaći na Facebook i internet stranici UniCredit Banke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi