Kad Adriano slavi rođendan ceh je 90 hiljada eura

Imperator ne žali

Kad Adriano slavi rođendan ceh je 90 hiljada eura

Teme:

Adriano, jedan od najvećih fudbalera koji nikad nije do kraja iskoristio svoje mogućnosti, potrošio je 90 hiljada eura za rođendansku zabavu.

Popularni Imperator je odlučio napraviti 'mega party' bez pitanja za cijenu. Na rođendanskom slavlju bilo je prisutno preko 400 odabranih gostiju, a hrana i piće su bili neograničeni.

Gazzetta dello Sport javlja da je čak 10 dana prije rođendana počeo lov na narukvice za zabavu,  a jedan od gostiju bio je legendarni Romario. 

Iako se danas samo prisjećamo sezona u kojima je pokazivao kakav je igrač, Adriano je očito izvan terena uvijek u formi. 

Valeu irmão por estar aqui comigo @amaralzinho5

A post shared by Adriano imperador (@adrianoimperador) on

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi