Kada se digne suknjica Lindsey Vonn, niko ne spava mirno

Fotografije koje obaraju sa nogu

Kada se digne suknjica Lindsey Vonn, niko ne spava mirno

O. Lekić

Španski teniser Rafael Nadal porazio je danas u finalu Roland Garrosa sa 3:0 Švicarca Stana Wawrinku.

Nadal je na taj način osvojio nevjerovatnu desetu titulu na ovom turniru, ali sve je to palo u drugi plan kod gledatelja koji su imali tu čast da na tribinama sjede blizu američke skijašice Lindsey Vonn.

Ona je na finalni meč stigla u društvu momka Kenana Smitha, a samo pravi sretnici imali su priliku okrenuti se baš u tom trenutku kada je Amerikanka sjedala te se uska haljinica podigla do te mjere da se vidjelo i ono što ne treba. 

Obzirom da je ove fotografije veoma teško opisati, preporučujemo vam da pogledate našu fotogaleriju i vidite o čemu se radi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi