Kako izgleda kada se supruga slika pored Marjanovića?

Razlika je baš velika

Kako izgleda kada se supruga slika pored Marjanovića?

E. Škorić

Srbijanski košarkaš Boban Marjanović i njegova supruga Milica Krstić su uistinu nesvakidašnji par. 

Gdje god da se pojave zajedno Boban i Milica privlače najviše pažnje, i to ponajviše zahvaljujući velikoj razlici u visini koja iznosi čak 61 centimentar.

Njih dvoje su već godinama u sretnom braku i razlika u visini im uopšte ne predstavlja problem, a komentari koji se mogu pročitati na račun toga su interesantni i Milici. 

"Moram priznati da volim pročitati komentare o razlici u visini između mene i Bobana. Neki od njih su toliko duhoviti da me do suza nasmiju! Naravno, ima i negativnih, ali se na njih čovjek ne obazire kada je sretan i zadovoljan onim što ima", rekla je.

Plod njihove ljubavi je dvoje djece koje imaju i, bez obzira na fizičku razliku, nema sumnje da se iznimno vole.

Top Komentari

RodjeniRA
Ljubav na prvi racun!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije